Project Details

Size: 13,500 sq.ft./1,254 sq.m

Delivery Method: Construction Management

Collaborators: Designcore Engineering Ltd., DIALOG, Emans Smith Anderson Engineering Ltd., Read Jones Christoffersen Consulting Engineers

Project Description

In order to accommodate the specific needs of this upscale clothing retailer, Clark Builders completed an extensive interior retro-fit program. The new Topshop space occupies two floors, which are connected by a track-lit staircase. Other design features of this project includes a brick wall façade, glass wall detailing and light-enhanced feature walls to showcase the brand’s products.

How can we help?

Are you interested in finding out how Clark Builders can make your project a success? For more information on our services please email us.

Send an E-mail
Related Projects
Bar Bricco

Bar Bricco

Hudsons Canada's Pub

Hudsons Canada's Pub

Southgate Volkswagen

Southgate Volkswagen